Fodboldgolf er lidt lige som minigolf med en fodbold

Fodboldgolf er en sjov aktivitet for hele familien

Går du også rundt og overvejer, hvad I kan lave sammen som familie, både de yngre og de ældre? Ja så er der jo faktisk rigtig mange muligheder, hvis man kigger sig lidt omkring og tænker over det.

Hvis I er en familie, der kan tænke sig at komme ud og opleve noget sammen er der en række valgmuligheder. Alt afhængig af om i er mest til kulturelle oplevelser, oplevelser hjemme sammen eller måske at komme ud og få noget frisk luft. Ja, så er der mange muligheder, også alt afhængig af hvor gamle dine børn er, eller måske dine ældre.

Du kan derfor læse med her, hvis du vil høre om en aktivitet for alle i familien. Noget hele familien kan være med til, både de store og de små, ja det er nemlig fodboldgolf, som nok knap så mange kender. Men læs med her, det er faktisk en ret sjov aktivitet for hele familien.

Hvad er fodboldgolf?

Hvis du lige nu sidder og overvejer, hvad i al verden fodboldgolf er? Ja så er du nok ikke alene. Fodboldgolf er en nyere sportsgren. Det er en sportsgren som, ligesom navnet antyder, blander fodbold og golf. Det kan du eksempelvis se her hos Nymarksminde.

Det foregår altså således, at man bevæger sig ud på en slags golfbane, men designet til at man spiller med en fodbold. Man skal undervejs forcere flere forskellige forhindringer (lidt i stil med dem, som man kender fra minigolf), som vil gøre det sværere for de der spiller at komme i mål. Her gælder det, ligesom med almindelig golf eller minigolf, om at få bolden i hul på færreste antal skud. Man spiller altså mod hinanden, og noterer undervejs hvor mange spark man har brugt, og finder til sidst den, der har brugt færreste antal spark, som dermed er vinderen. Det er altså en fed måde, at komme ud og røre sig for hele familien, som alle kan være med.

En aktivitet lige der hvor I ønsker

Fodboldgolf har taget Danmark med storm, og det er dermed muligt for dig og din familie, at spille fodboldgolf rigtig mange steder i Danmark. Så uanset om du bor i Nordjylland eller på Sjælland, ja så finder du nemt, en bane til fodboldgolf nær jer. Fodboldgolf er altså ikke bare en sport som giver natur og luft, men også noget i ikke behøver køre mange timer efter. I kan som familie, lave jeres egne regler, og I kan eksempelvis lave hold til jeres fodboldgolf, hvis I er en stor flok sammen, eller måske hvis nogle i familien er små og ikke selv er helt sikre i det. Det er som sagt både en måde at få de små og måske endda de ældre med, som med garanti vil finde det underholdene at bruge tid sammen med deres familie.

Fodboldgolf behøver altså ikke kun at være en stor konkurrence, selvom dette selvfølgelig er en mulighed for de der ønsker, men det kan også være en måde for jer, at bruge nogle gode timer sammen med hinanden i familiens skød. Hvis fodboldgolf lyder som en aktivitet for din familie, ja så kan du nemt finde information ved at læse mere på google, eller måske endda booke en dag med fodboldgolf for jer allerede i dag, således i kan komme ud og hygge jer som familie.

Kig efter flere aktiviteter

Er det første gang I skal ud og prøve at spille fodboldgolf, kan det være en god idé at kigge efter en bane, som ligger sammen med nogle andre familieaktiviteter. Det kan f.eks. være et sted som Nymarkminde i Nordjylland, hvor I finder både en stor legeplads og en mini-zoo lige ved siden af fodboldgolfbanen. Så er der nogle aktiviteter at give sig i kast med, hvis det viser sig, at fodboldgolfen måske ikke lige umiddelbart fanger alle familiens medlemmer.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *