e-cigaretter vinder frem

Nu mere end 300.000 e-cigaret rygere

Vi er i Danmark blevet ramt af en dille. I mange år har rygerne følt sig jagtet, da der både er kommet rygelov og forbud mod at ryge på S-togs stationer samt mange andre steder. Rygerne føler sig mere og mere jagtet. Men takket være den nyeste dille, e-cigaretten, så føler rygerne sig ikke længere jagtet, som en antilope på den afrikanske savanne.

Efter e-cigarettens indtog på det danske marked, så er der kommet flere og flere e-cigaret rygere til. Det er blevet et effektivt middel til folk, der ønsker at stoppe med at ryge. Det er et langt sundere alternativ til de almindelig cigaretter, hvilket flere og flere har fundet ud af.

Det er billigt at komme i gang med at bruge e-cigaretterSammenlagt med, at det er blevet en dyr fornøjelse at være ryger, så har flere og flere valgt, at skifte til den langt billigere model, som er e-cigaretten. I Danmark er der mere end 300.000, der har skiftet deres almindelige cigaretter ud med e-cigaretten. Det betyder, at vi som land er blevet langt sundere og nok vil leve længere i det lange løb.

Det er ikke længere en positiv ting, at være ryger – netop pga. de mange forbud, der er kommet. Der findes selvfølgelig stadig folk, der ryger almindelige cigaretter, men udviklingen med, at flere og flere er skiftet til e-cigaretten er utrolig positiv. Vi lever netop i en tid, hvor vi er blevet mere og mere opmærksomme på sundhed og der er e-cigaretten et meget positivt tiltag. Den lugter ikke og skader ikke dine omgivelser sammenlagt med, at den ikke ødelægger din krop. Den producerer damp, som ikke er giftig, som almindelig tobaksrøg er.

Mange har kastet sig over e-cigaretten, som et middel til at stoppe med at ryge. Det er en god måde langsomt, at trappe ned på antallet af almindelige cigaretter, hvis du har en e-cigaret. Mange rygere er blevet vane-rygere, hvor de daglige cigaretter blot er blevet en vane. De har måske ikke lyst til en smøg, men det er blevet så stor en del af dem og deres hverdag, at de automatisk, uden at tænke over det, tænder en cigaret. Der er e-cigaretten fantastisk, hvis man hurtigt får lyst til en smøg, så kan man blot tage sin e-cigaret og tage et par indåndinger for derefter at fortsætte dagens gøremål.

Det er en meget positiv udvikling, at der er mere end 300.000, der er skiftet til e-cigaretten. Det er meget glædeligt for vores land og for kommende generationer. Vi er langsomt ved, at bryde op med, at det er normalt at ryge, som det var for bare 20-30 år siden. Som tidligere nævnt, så er det ikke længere positivt, at være ryger, men derimod er det positivt, hvis du passer på dig selv og dine omgivelser. Det kan en e-cigaret bidrage til, som flere og flere har taget til sig. Sammenlagt med de økonomiske fordele, så forstår man godt, at 300.000 har valgt at skifte deres tobakslugtende cigaretter ud med den dampende e-cigaret.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *