bondegårdsferie hos Nymarksminde

Prøv en bondegårdsferie i dejlige omgivelser hos Nymarksminde

En bondegårdsferie egner sig ekstremt meget til familier med børn, og her især små børn. En bondegårdsferie giver familien mulighed for at få nogle unikke oplevelser i, for mange, uvante rammer. Man kommer helt tæt på dyrene og oplever hverdagen på en bondegård. Nymarksminde, som netop tilbyder bondegårdsferie fra uge 24 til 32, har udvidet og bygget en pool. Man får derfor en del af det luksuriøse med på bondegårdsferien og dette kan hjælpe til at lokke børnene med. Nymarksmindes bondegårdsferie tilbyder hver dag, helt specielle oplevelser for børnene og de besøgende. Dette kan være fodring af dyr, malkning af f.eks. køer, traktor-ture etc. Man kan slappe af i lejligheden eller i de smukke omgivelser, og få tiden til at gå, med nogle af de aktiviteter som Nymarksminde tilbyder. Dette er lige fra mooncart, til fodboldgolf, og farmpark. I farmpark får du mulighed for at komme tæt på dyrene og essensen af bondegårdsferien.

Der er noget specielt ved livet på landet, og hvis man er vokset op i byen, så kan synet af køer, får, grise etc. På et landbrug være et noget overvældende syn. En mulighed, som er blevet mere og mere populær, især for børnefamilier, er bondegårdsferien. Det er lidt lignende en camping ferie, men dog et alternativ til den velkendte badeferie. En bondegårdsferie, giver dig og familien en mulighed for at komme helt tæt, på livet på en bondegård. I får mulighed for at se dyrene helt tæt på, og lærer hvordan dagligdagen på en gård er. Du får mulighed for at fodre dyrene, rører ved dem, og måske og malke en ko. Dette kan selv for mange voksne være noget af en oplevelse, og forestil jer at i fik den oplevelse sammen som familie.

Aktiv bondegårdsferie for hele familien

Et af de steder hvor du kan få en aktiv bondegårdsferie i dejlige omgivelser, er hos Nymarksminde. Nymarksminde er et ferie sted, der ligger lidt nord for Aalborg. De har blandt andet bondegårdsferie som deres primære aktivitet. De giver unikke oplevelser hver dag. Det er dog ikke alt sammen primitivt og bondegård. Nymarksminde har nemlig installeret den luksus af en swimmingpool på feriestedet. På denne måde kan man nu slappe af, på en helt ny måde, end hvad man ellers ville have kunne opleve ved en bondegårdsferie. De tilbyder dog stadig alle de sædvanlige aktiviteter som mooncart, bålhygge, fællessang. Aktiviteter som stadig er et hit hos børnene, og som vil skabe nogle gode minder for familien, men det slår dog ikke swimmingpoolen hvis man spørg de små. Dette kan måske også hjælpe lidt til at lokke dem med til en bondegårdsferie. De kan lærer noget om dyrene og landbruget, men stadig nyde poolen og mærke ferien.

Unikke oplevelser med en bondegårdsferie

Det som en bondegårdsferie kan tilbyde, er de helt unikke oplevelser som man får sammen med dem man er afsted med, som oftest er ens familie. Børnene kommer helt tæt på dyrene, med en kyndig vejledning fra landmanden som guider ungerne og de voksne igennem besøget med dyrene. Derudover kan der være traktorture, fødsler eller andet, som man kun har mulighed for at se på en bondegårdsferie. Nymarksmindes bondegårdsferie kendetegner sig også ved at være helt speciel, fordi der hver dag, undtagen lørdag, vil blive lavet helt specielle og unikke aktiviteter for børnene og gæsterne. Derudover har de også bygget en fodboldgolf bane og et legeland. Der burde derfor være nok aktiviteter til at børene også kan underholde sig selv lidt, og efterlade lidt alene tid til forældrene. Der tilbydes bondegårdsferie hos Nymarksminde fra uge 24 og til og med uge 32. Priserne for en bondegårdsferie er også forholdsvis overkommelige. Det koster mellem 5000 og op til 7500 for 4 personer i en uge. Prisen er lidt højere for en lejlighed til 6 personer. Der er dog ikke de store muligheder for mad, så familien skal dog for forberedt på at de selv skal lave morgenmad. Der er de mest basale fornødenheder i alle lejligheder, dette gælder også internet.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *